csomag aloldal_kep.jpg

HBO Pak

Ha mindig a legújabb, legjobb filmekre kíváncsi


  • kiegészítő prémium csomag filmbarátoknak
  • HBO: a legnagyobb sikerfilmek, hollywoodi kasszasikerek és sztárok
  • HBO2: a legújabb sorozatok, koncertek, saját gyártású műsorok, díjátadó gálák, sikerfilmek
  • HBO Comedy: a legjobb vígjátékok és vígjáték-sorozatok.

   

   

  * A havidíjat 2013. június 5-ig biztosítjuk, ugyaneddig érvényes hűségnyilatkozattal. További részletek az akciós feltételekben.

  HBO Pak

  HBO

  HBO

  HBO 2

  HBO 2

  HBO Comedy

  HBO Comedy

  Akciós feltételek
  Az Előfizető a 2012. február 14-vel kezdődő, visszavonásig tartó Tavaszi akció keretében az alábbi premium ajánlatokra jogosult:

   

  1. HBO Pak (HBO HBO2 HBO Comedy) csomag megrendelése estén a kedvezményes bruttó havidíj 1990 Ft, 2013. június 5-ig tartó hűségnyilatkozat aláírásával, bármely fizetési gyakoriság választása esetén a hűségidő végéig.

   

  1. HBO MaxPak (HBO HBO2 HBO Comedy Cinemax Cinemax2 HBO HD*) csomag megrendelése estén a kedvezményes bruttó havidíj a beüzemeléstől számított első 6 hónapban 1990 Ft, a 7. hónaptól pedig 2590 Ft 2014. február 5-ig tartó hűségnyilatkozat aláírásával a hűségidő végéig, bármely fizetési gyakoriság választása esetén.

   

  1. Direct HD** (m1 HD, Discovery HD Showcase, National Geographic HD, History HD, ESPN America HD, Nat Geo Wild HD, Sundance Channel HD) csomag megrendelése esetén a kedvezményes bruttó havidíj 1490 Ft a hűségidő végéig, 2013. június 5-ig tartó hűségnyilatkozat aláírásával, bármely fizetési gyakoriság választása esetén.

   

  1. A Direct HD DVR csomag tartalma a Direct HD és a Direct DVR szolgáltatás, kedvezőbb összevont havidíjjal és eltérő hűségidővel. A Direct HD DVR csomag megrendelése estén a kedvezményes bruttó havidíj a beüzemeléstől számított első 12 hónapban 1990 Ft, a 13. hónaptól pedig 2490 Ft 2014. február 5-ig tartó hűségnyilatkozat aláírásával a hűségidő végéig, bármely fizetési gyakoriság választása esetén. A Direct DVR-ra vonatkozó akciós feltételekért kérjük, kattintson ide.

   

  1. FilmBox Pak csomag megrendelése esetén a kedvezményes bruttó havidíj a beüzemeléstől számított első 6 hónapban 490 Ft, a 7. hónaptól pedig 990 Ft 2013. június 5-ig tartó hűségnyilatkozat aláírásával a hűségidő végéig, bármely fizetési gyakoriság választása esetén.

   

  1. Direct Active csomag megrendelése esetén a kedvezményes bruttó havidíj a beüzemeléstől számított első 6 hónapban 790 Ft, a 7. hónaptól pedig 1490 Ft 2013. június 5-ig tartó hűségnyilatkozat aláírásával a hűségidő végéig, bármely fizetési gyakoriság választása esetén.

   

   

  * Az HBO HD csatorna kizárólag HBO MaxPak csomag megrendelésével együtt, a UPC Direct által biztosított eszközök közül, a digitális videorögzítő funkcióval bíró beltéri egységeken és az ahhoz HDMI kábellel csatlakoztatott HD adás vételére alkalmas televíziókészüléken érhető el.
  ** A Direct HD csomag kizárólag HD televízión, továbbá HD adás vételére alkalmas beltéri egységgel érhető el.


  További akciós feltételek


  Amennyiben az akció keretében kötött előfizetés a hűségidő lejárta előtt bármely okból felmondásra, szüneteltetésre kerül, illetve, ha az Előfizető a díjfizetési kötelezettségét nem vagy késedelmesen teljesíti, vagy az előfizetést szerződésszegés miatt a szolgáltató felmondja, úgy minden esetben a UPC Direct szolgáltatójának mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételeinek rendelkezései az irányadóak és az akcióban igénybe vett HBO Pak, / HBO MaxPak, Direct Active, FilmBox Pak, Direct HD csomag előfizetési díj(ak) időarányosan felhasznált kedvezményének összegét az Előfizető számára a UPC Direct szolgáltatója jogosult visszamenőleg egy összegben beterhelni.


  Az akciós HBO Pak és HBO MaxPak csomagokra vonatkozó kedvezmények együttesen nem választhatóak ezen akciós ajánlataink együttes megrendelése esetén az HBO MaxPak csomagra vonatkozó ajánlatot tekintjük érvényesnek.


  A vállalt hűség időtartama után, a szolgáltatás(oka)t továbbra is igénybevevő Előfizető részére azokat a hatályos Általános Szerződési Feltételekben meghatározott listaáron terheljük be.


  Prémium csomag ajánlataink, kizárólag új – és díjtartozás nélküli, aktív UPC Direct Előfizetőkre vonatkoznak, akik a megrendelés idején nem rendelkeznek a fent megjelölt csomaggal/csomagokkal, vagy a vonatkozó előfizetésüket legkésőbb 2012. január 14-ig lemondták, illetve előtte még sosem volt vonatkozó előfizetésük.


  A honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a Máté Bt. és a UPC DTH S.à r.l. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben további kérdései vannak az akcióval kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!