Csomag kép
Tematikus csatornák
Tematikus csatornák
Mindene a sport, esetleg a legújabb zenék vagy a filmek szerelmese? UPC Direct a legkiválóbb tematikus csatornákkal várja, hogy bármikor megtalálja kedvenc műsorait.
Elektronikus műsorújság
Elektronikus műsorújság
A műsorújság lapozgatása a múlté, hiszen mindössze néhány gombnyomással megjelenítheti televízióján. Sőt minden érdekes információt megtudhat az aktuális programokról.
DVR - Megállítható, vissza- tekerhető és rögzíthető adás
DVR - Megállítható, vissza- tekerhető és rögzíthető adás
A digitális videorögzítő funkcióval átveheti az irányítást a televízió felett. Rögzítse kedvenc sorozata minden részét, tekerje vissza az elszalasztott pillanatokat.
HBO akcio
HBO akcio

A legkiválóbb minőség

HD TV

A nagy felbontású, azaz HD (high definition) adás teljesen valósághű és kristálytiszta képet nyújt, olyan minőségben biztosítva a felhasználók számára, amely össze sem hasonlítható a hagyományos készülékek által kínálttal.

Digitális formában, az eddiginél ötször nagyobb felbontásban továbbítja a műsort, ennek köszönhetően egy szép zöld mezőről készült felvételen szinte minden fűszálat megkülönböztethet egymástól.

  • a HD csatornák mellett 67 hagypmányos csatorna a legváltozatosabb tartalommal
  • Direct DVR - Megállítható, visszatekerhető és rögzíthető műsor
  • SD és HD csatornák vétele, akár 1280x720p felbontásban

DVR funkció sorozat felvétellel

Vegye kezébe a tervezhető televíziózás lehetőségét, mely megváltoztatja életét!

A digitális videorögzítő (DVR) a televíziós szolgáltatás leghasznosabb újítása. Egy beépített merevlemez segítségével lehetővé teszi, hogy azonnal vagy előre programozva akár 65 órányi műsort rögzítsen, CD vagy DVD nélkül. Mostantól nem maradhat le egyetlen pillanatról sem, hiszen rögzítheti az egyik műsort, mialatt nézi a másikat. Mostantól a TV műsor alkalmazkodik Önhöz, így bármikor eldöntheti, hogy mi legyen az esti főműsor időben. 

Lejátszási funkciók

A digitális videorögzítő (DVR) funkció három különböző felvételi módot biztosít:

  • Azonnali felvétel, az éppen nézett műsor rögzítésére
  • Műsorújság (Guide gomb) segítségével történő felvétel
  • Előre beprogramozott felvétel

 

A DVR lehetővé teszi hogy megállítsa, szünteltetésse, vissza- vagy előretekerje, sőt akár lassítva nézze vissza a rögzített és az élő adást is. 

DVR szolgáltatást előnyei

Azon kívül hogy a digitális videorögzítő funkció a tervezhető televíziózás világát hozza el otthonába, az egyetlen kulcs ahhoz, hogy lépést tartson a világgal. Köszönhetően folyamatos, automatikus frissítéseknek a rendszer mindig naprakész, sőt a DVR funkciót biztosító mediabox az egyik kulcs a HD adás vételéhez.